WAU ry, EUHK:n tukikohde

Espoon Urheiluhierontakeskus on lähtenyt mukaan yhteistyöhön WAU ry:n kanssa, joka järjestää kaikille lapsille tavoitettavissa olevaa liikuntaa. Yhteistyö koostuu WAU ry:n toiminnan tukemisesta pitkällä tähtäimellä, jossa olemme yrityksenä mukana. Tukemme kohdistetaan erityisesti toimipisteidemme lähikoulujen liikuntakerhojen tukemiseen. Esimakua ja lisätietoa yhteistyöstämme saatte Tapiola päivillä, Tapiolan Kesästartissa. Lapsille on tuolloin luvassa paljon mukavaa ohjelmaa, josta vastaa WAU ry. Aikuisilla taas luonnollisesti sillä aikaa on mahdollisuus tutustua hierontapalveluihimme.

“WAU ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka järjestää maksuttomia, liikunnallisia matalakynnyksen WAU! –kerhoja aamuisin tai iltapäivisin lapsen omalla koululla. Kerhoja on yksi tai kaksi kertaa viikossa ja niitä ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat. 

Kerhotoimintaan kuuluu monipuolisia pelejä ja leikkejä ja lapset pääsevät myös itse vaikuttamaan kerhojen sisältöön ja tekemään niitä asioita, joista itse pitävät. 

Kerhoissa järjestetään myös erilaisia kampanjoita ja vanhemmille tiedotetaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. 

Lisäksi WAU ry järjestää leirejä koulujen loma-aikoina.” 

http://www.wau-ry.fi/

Toivottavasti tapaamme Tapiolassa,
Keskustornin edessä olevalla aukiolla tulevana 
Lauantaina 25.5 klo:10-16!