Uusi vuosi, uudet kujeet!

Yrityksemme Suomen Urheiluhierontakeskus Oy täyttää tänä vuonna huikeat 10-vuotta!!! Avasimme viime vuonna neljännen toimipisteemme Leppävaaraan ja samalla muutimme nimemme Espoon Urheiluhierontakeskuksesta nykyiselleen. Vuosi 2015 tuo tullessaan uusia tuulia myöskin yrityksemme palveluihin ja toimintaan. Alla muutamia tärkeimpiä muutoksia tähän alkuvuoteen.

Kivenlahden toimipisteestä tuttu Urheiluhieroja, sekä FAF Personal Trainer Susanna Aronen siirtyy kevään aikana asteittain toimipistevastaavaksi Kivenlahden lisäksi myös Tapiolan toimipisteeseen. Susannalle saa siis jatkossa varattua aikoja molempiin toimipisteisiin, Kivenlahteen sekä Tapiolaan.

Suomenoja

Suomenojan toimipiste on saanut uutta ilmettä ennen vuodenvaihdetta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Vastaanottotiloja on laajennettu ja koko Suomalaistentien ympäristö kokee mullistavan uudistuksen, kun tuleva XXL Suomenoja avaa ovensa naapuriimme keväällä 2015. Nykyään Suomalaistentielle pääsee kääntymään suoraan myöskin Finnoontieltä. Uusitukset tulevat aiheuttamaan vielä jonkin aikaa ruuhkaa Suomenojan liikenneympyrässä, mutta tilanne varmasti helpottuu lisäkaistojen valmistuessa. 

Uudet tekijät

Suuren kysynnän vuoksi olemme saaneet mahtavaan joukkoomme lisää huipputekijöitä! Suomenojan toimipisteessä aloittaa ensi viikolla Fysioterapeutti ja Urheiluhieroja Katja Voutilainen ja Tapiolan toimipisteessä Urheiluhieroja, sekä FISAF Personal Trainer Hanna Kanerva.

Kivenlahti taas saa vahvistuksia, kun siellä aloittaa ensi viikolla Urheiluhieroja Antti Leirimaa. Kevään mittaan Kivenlahden vahvuuksiin liittyy myös Urheiluhieroja Sara Huuskonen. 

Edullista opiskelijahierontaa

Tapiolan toimipisteessä on aloittanut Urheiluhierojaopiskelija Karoliina Niemi ja Suomenojan toimipisteessä opiskelijahierontaa tekee Olli Juvonen. Normaalihinnoistamme edullisempia opiskelijahierontoja Olli ja Karoliina tekevät yleensä tiistai- ja perjantai-iltaisin, sekä lauantaisin. Ajat ovat varattavissa normaalin nettiajanvarauksemme kautta, valitse vain palveluksi Opiskelijahieronta ja haluamasi hieronnan pituus.

Toivotamme kaikki uudet tekijät oikein lämpimästi tervetulleeksi!