Useimmin Kysytyt Kysymykset

Mitä eroa on hieronnalla ja urheiluhieronnalla?

Hieronta voidaan jakaa moniin eri kategorioihin. Kaikki eri kategoriat kuitenkin perustuvat klassisen hieronnan otteisiin ja niiden muunnelmiin. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita, kuten esim. sivelyä ja hankausta. Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jossa käytetään perusotteiden lisäksi tarkempia otteita esimerkiksi lihasten lähtö- ja kiinnittymisalueiden tai arpikudoksen hoitoon. Urheiluhieronnassa hieroja saattaa myös venyttää lihaksia tai lievittää kipua esim. triggerpistehieronnalla. Urheiluhieronnassa hoidetaan useimmiten jotain tiettyä ongelmaa, kuten päänsärky, kipu, kireys, puutuminen tms., kun taas hieronnassa keskitytään enemmän pelkkään rentoutumiseen.

Usein ajatellaan, että urheiluhieronnassa painetaan kovempaa kuin hieronnassa, mikä ei pidä paikkaansa. Hoidon voimakkuus säädetään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä SUHK:ssa saat juuri sellaista hoitoa mitä haluat ja tarvitset!

Voinko tulla urheiluhierontaan vaikka en ole urheilija?

Urheiluhierontaan tullessa hoidetaan useimmiten, jotain olemassa olevaa ongelmaa. Iällä tai urheilutaustalla ei ole merkitystä. Urheiluhieronta sopii kaikille.

Käykö lahjakorttini kaikissa toimipisteissä?

Kyllä käy. Voit käyttää mistä tahansa SUHK:sta tai verkkokaupasta ostamaasi lahjakorttia kaikissa toimipisteissämme. Toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Mitä tarkoittaa erikoistunut?

SUHK:ssa toimii myös erikoistuneita hierojia, joiden ammattinimikkeen perässä lukee erik. Erikoistunut hieroja on käynyt lisäkoulutuksia, jotka oikeuttavat häntä käyttämään erikoistuneen hierojan titteliä sekä hinnastoa. Lisäkoulutus voi tarkoittaa mm. fysioterapeutin, osteopaatin tai SUHK:n oman erikoistumiskoulutuksen käymistä. Erikoistuneiden hierojien hinta on korkeampi. Hinnaston löydät täältä.

Voinko maksaa hierontaa Smartum seteleillä?

Hierontaan käy maksuvälineeksi ainoastaan Smartum Hierontaetu! Smartumilta löytyy paljon muitakin etuisuuksia. Liikuntaedulla voit maksaa esim. personal trainer palveluita ja ryhmäliikuntaa, mutta hierontaan se ei käy. Voit varmistaa työnantajaltasi, että sinulla on käytössä Smartum hierontaetu. Lisätietoja https://www.smartum.fi/tuotteet/smartum-hierontaetu/

Voinko maksaa hierontoja Edenred:llä?

Omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta tai fysioterapia eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu virike-edun piiriin. Edenred kumppaniverkostoon kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä palveluntarjoajien muut palvelut – kuten Personal Training – ovat hyödynnettävissä virike-edulla.

Käykö teillä Eazybreak?

Meillä käy Eazybreak hyvinvointi, jolla voit maksaa hierontoja. Lisäksi meillä käy Eazybreak liikuntaetu, jolla voita maksaa personal training palveluja sekä esim. pilates tunteja. voit tarkistaa työnantajaltasi onko sinulla käytössä Eazybreak hyvinvointi. Lisätietoja https://eazybreak.fi/site/fi/palvelut/hyvinvointietu/

Käykö ePassi hierontaan?

ePassi hyvinvoinnilla voita maksaa meillä hierontaa. Muut ePassin tarjoamat edut eivät käy hieronnan maksamiseen. ePassi Sportti & Kulttuuri passilla voit maksaa personal trainer palveluita tai ryhmäliikuntaa. Lisätietoja ePassi hyvinvointi