TUTUSTU TIIMIIMME:Jussi Kurronen & Ari-Pekka Kanerva

Tässä kuussa tutustumme Leppävaaran toimipaikan vetäjiin! Uutta toimipaikkaa tulevat johtamaan ykkösketjun pakkipari, manipulatiiviseen fysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti Jussi Kurronen sekä osteopaatti Ari-Pekka Kanerva.  

H: Tervetuloa taloon, Jussi ja A-P!
A-P & JK: Kiitos!
H: Aloitetaan A-P:sta. Kerro lyhyesti itsestäsi.
A-P: Olen Ari-Pekka Kanerva, koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Lisäksi opiskelen työn ohella fysioterapeutiksi. Olin myös muutama vuosi taaksepäin EUHKissa, joten tämä on minulle ’toinen kierros’ J Tuntui vähän kuin olisi kotiin tullut, koska työporukkakin oli pysynyt hyvin kasassa!
H: Entäs Jussi?
JK: Nimeni on Jussi Kurronen ja olen manipulatiivisen fysioterapiaan (Maitland concept) erikoistuva fysioterapeutti. Olen työskennellyt pääsääntöisesti nuorten urheilijoiden kanssa, mutta vuosien varrella on kaikenlaiset TULES-vaivoihin liittyvät ongelmat tulleet tutuiksi.
H:Olen kuullut että olet Lappeenrannasta kotoisin. Puhutko elävää karjalaa vai taittuuko jo stadin slangi?
JK: Ihan elävää karjalaa! Mies voi lähteä Lappeenrannasta, mutta Lappeenranta ei lähde ikinä miehestä!
H: Millä mielin lähdette vetämään Leppävaaran toimipaikkaa?
JK:Olemme kyllä intoa täynnä! Edessä on hauska ja haastava projekti, mutta onneksi paikka on paras mahdollinen ja meillä on hyvä tiimi kasassa! Siitä on kiva lähteä.
H: Onko jotain erityisiä tavoitteita?
A-P:  No, henkilökohtainen tavoitteeni on että paikasta tulee Suomen mittakaavallakin yksi laadukkaimmista ja kattavimmista TULES- vaivoihin erikoistuneista hoitoyksiköistä.  
H: Kuulostaa hyvältä tavoitteelta! Ovatko valmistelut sujunut suunnitelmien mukaisesti?
A-P:  Aikataulu on ollut haasteellinen, mutta viime päivinä olemme saaneet hyvin palaset loksahtamaan kohdilleen. Kesäkuun alusta olemme valmiita toimimaan!
H: Mitkä ovat teidän mielestä ne seikat, jonka takia asiakkaan kannattaisi käydä Leppävaarassa hoidossa?
JK: Nostaisin esille ammattitaidon, osaavan ja välittävän henkilökunnan, innostuksen, helppouden sekä saavutettavuuden.
H: Ammattitaidosta puheen ollen Leppävaaran toimipiste panostaa paljon myös fysioterapiaan. Kertokaa tästä vähän lisää! 
JK: Alkuun lähdemme kahdella erikoistuvalla fysioterapeutilla ja huippu-osteopaatilla. Tavoite on, että meillä on kärkiluokan osaamista myös fysioterapian puolella, jotta pystyisimme auttamaan ihmisiä vaikeimmissakin tapauksissa.
H: Lopetetaan haastattelu MM-jalkapallon kisaveikkaukseen. Mikä maa voittaa mestaruuden ja kenestä leivotaan maalikuningas?
JK: Voittaja on todennäköisesti Saksa ja maalikuninkaaksi poimin yllätysnimen Edinson Cavanin muodossa!
A-P:Veikkaisin että maalikuningas tulee Espanjan suunnalta, joten valitsen Negredon. Voittajiksi valitsen Belgian,niillä saa ainakin vähän kerrointa nostettua!

Kiitos Ari-Pekka ja Jussi haastattelusta, ja onnea uuden toimipaikan pyörittämisessä! 

Päivitellään kuvia kunhan saadaan =)