TUTUSTU TIIMIIMME: Sanna Ilvonen

Sanna Ilvonen on uutiskirjeen elokuun haastateltavana! Iloinen ja sponttaani Sanna toimii Kivenlahden toimipisteessä  ja tykkää harjoittelemisesta, kamppailulajeista ja perheestään.

H: Hei Sanna! Miten kesä on mennyt?
SI: Kiitos hyvin! Lomailin pari viikkoa ja kävin siskon luona Loviisassa.
H: Sehän kuulostaa hyvältä! Miten vietät muuten vapaa-aikasi?
SI: Harjoittelen paljon. Käyn salilla 4 kertaa viikossa ja lenkkeilen. Opiskelen töiden ohella Personal Traineriksi (PT) ja on tärkeätä että itsekin tekee niitä harjoitteita mitä suosittelee. Vain tällä tavalla voi saada kokonaisvaltaista kuvaa asiakkaan tuntemuksista.
H: Varmasti näin. Mitä on mielestäsi parasta Suomen syksyssä?
SI: No, varmaan tämä viileä ilma. Kesän aikana en saanut hirveästi nukuttua kun oli niin lämmin. Lisäksi lenkkeily sujuu paremmin kylmäkeleillä! J
H: Kerro miten päädyit urheiluhierojaksi?
SI: Olen aina pitänyt valokuvaamisesta ja opiskelin media-assistentiksi. Siinä oli kuitenkin liikaa koneella istumista ja halusin olla enemmän ihmisten kanssa tekemisissä. Se olikin yksi elämäni parhaista päivistä, kun viisas äitini suositteli hakua urheiluhierojakouluun. En ole katunut sitä hetkeäkään!
H: Hienoa! Mikä on mielestäsi parasta urheiluhierojan ammatissa?
SI: Saa auttaa ihmisiä niiden vaivoissa. Kun huomaa että vaiva lähtee paranemaan saan niin hyvän tunteen, että tiedän olevani oikealla alalla. Tykkään myös olla kolleegojen kanssa – autamme ja kehitämme toisiamme! Näin oppii koko ajan uutta.
H: Kolleegoista puheen ollen, miten kuvailisit SUHK Kivenlahtea?
SI: Tosi kiva paikka! Ikinä ei tunnu työltä kun tänne tulee. Meillä on loistava ilmapiiri ja kuvailisin meitä sanoilla terveellinen, energinen ja määrätietoinen!
H: Entäs mitä tulevaisuuden haaveita sinulla on?
SI: Olen ehdottomasti tällä alalla! Olen nyt hieronut pari vuotta, ja kun valmistun PT:ksi niin teen molempia. Lähden varmasti myös opiskelemaan lisää sen jälkeen, osteopatia tai fysioterapia olisi luonnollinen jatko.
H: Lopuksi, mitä tekisit jos voisit tehdä elämässä mitä vaan?
SI: Asuisin varmaan Havaijilla! Minulla on riippumatto kotonani, ja olen aina haveillut siitä. Hieroisin sitten siellä! J


Kiitos haastattelusta Sanna! Sannalle voi varata urheiluhierontaan aikoja Kivenlahden ajanvarauksesta http://www.suomenurheiluhierontakeskus.fi/fi/ajanvaraus/kivenlahti. Joulukuusta lähtien Sannan tarjonnasta löytyy myös PT-palvelut.