Tutustu Tiimiimme: Marjut Niemelä

Marjut Niemelä on toiminut urheiluhierojana Suomenojan toimipisteessä v. 2012 asti.

Energinen ja iloinen Maikku on suosittu sekä henkilökunnan että asiakkaiden keskuudessa, ja täydentää oivasti Suomenojan miesvaltaista ryhmää. Haastattelussa Maikku kertoo mm. minkä takia Teemu Pukin kannattaisi käydä EUHKissa hieronnassa!


H: Moi Maikku! Miten on kevättalvi mennyt?
MN: Oikein hyvin, kiitos! Asiakkaita on ollut ihan kivasti ja aloitin fudiksen pelaamisen uudestaan KOIPSin naisissa. Se on ehkä ollut se isoin juttu!
H: Kuulostaa hyvältä! Toimit pitkät ajat Suomenojan ainoana naishierojana. Jäikö tästä hyviä muistoja vai traumoja?
MN: No, siinä oli etunsa JEnsinnäkin ammatillisesti, koska monet haluavat käydä naishierojalla. Asiakkaita riitti ja sain hyvin kerättyä itselleni asiakaskuntaa. Poikien kanssa on muutenkin kiva tehdä töitä, rehellistä ja suoraa puhetta! Mutta samaan hengenvetoon pitää todeta että on tuntunut hyvältä saada tänne tyttöjä. Nuo kuukaudet olivat minulle ihan tarpeeksi.. J
H: Kerroit pelaavasi jalkapalloa. Kuvaile jalkapallo-urasi hienointa hetkeä.
MN: Nyt kysyt kyllä tosi vaikeata,niitä on niin paljon! Hetki joka erityisesti muistuu mieleen on kun olin noin viidentoista. Pelasin jo naisten joukkueessa, mutta sain luvan mennä pelaamaan omanikäisteni kanssa. Panoksena oli sarjanousu, peli oli tasan ja peliaikaa oli jäljellä vain pari minuuttia, kun onnistuin tekemään voitto- ja nousumaalin!  
H: Oli varmasti todella upea maali! Jatketaan jalkapallolinjalla. Jos maailmassa olisi sinun lisäksi vain yksi ihminen, niin kenet valitsisit näistä: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vai Teemu Pukki?
MN: No, Ronaldo on kyllä kuuma! Mutta vaikuttaa mielestäni itsekeskeiseltä. Valinnaksi muodostuu näin Teemu Pukki – hän on rehti, suomalainen mies!
H: Olet harrastanut myös joukkuevoimistelua. Onko sinulla jotain neuvoa nuorelle voimistelijalle?
MN: Tämä aihe on tosi lähellä sydäntäni. Tiedän että laji on tosi tiukka, on pakko omistautua ja treenata täysillä. Mutta siitä huolimatta terveyden tulisi olla se ensisijainen juttu, varsinkin kun kyseessä on nuori ihminen. Voimistelussa on vasta viime aikoina noussut vaatimukset niin paljon, että pitäisi olla ihan tikku. Mielestäni kannattaisi miettiä nuorta ihmistä kokonaisvaltaisemmin. Eli neuvoksi : muista että oma terveytesi on aina se kaikista tärkein asia!
H: Kuulostaa järkevältä. Mitä tykkäät tehdä vapaa-päivänä?
MN: Shoppailla!Se on heikkouteni. Siitä tulee aina hyvälle mielelle!
H: Hmm,ilmeestäsi päätellen on terveellä pohjalla. Jutellaan vähän työstä. Mitä on parasta urheiluhierojan ammatissa?
MN: Ensinnäkin, siinä kehittyy eikä ikinä voi tietää liikaa. Lisäksi saa olla asiakkaiden kanssa. He ovat aivan törkeän mahtavia tyyppejä ja joihinkin tutustuu läheisestikin. Kolmanneksi nostaisin esille sen kun huomaa työnsä tuloksen ja vaiva lähtee paranemaan.
H: Entäs mitä tekisit jos et olisi urheiluhieroja?
MN: Hmmm..Mitäköhän tekisin? En tykkää kaupallisesta alasta, se on liian raakaa. Niin.. Olisin varmaan jonkun rikkaan jalkapalloilijan vaimo! J
H: Miten kuvailisit EUHKia kolmella sanalla?
MN: Määrätietoinen,nuorekas ja hauska.
H: Entäs itsesi?
MN: Iloinen,sympaattinen ja impulsiivinen.
H: Voitit Suomenojan sisäisen olympialätkä-veikkauksen, vaikka jätit kaksi ensimmäistä kierrosta väliin! Onko sinulla tästä jotain terveisiä kolleegoillesi?
MN:Haha, älkää ikinä ali-arvioiko ketään! Annoin vähän siimaa pojille..
H: Kuulin että Suomenojan oma matka-Tuomas (eli Tuomas Hämäläinen) järjestää taas syksyksi pelimatkaa! Oletko jo ilmoittautunut?
MN: En ole ilmoittautunut vielä, mutta kyllä se on pakko olla mukana jos Tuomas saa jonkun matkan järjestettyä…………(Ei tule ikinä onnistumaan……..)
H:Lopputerveisit?
MN: Äidille. Äiti on maailman paras.

Kiitos Marjut! Marjutille voit varata aikoja täältä: http://www.espoonurheiluhierontakeskus.fi/fi/ajanvaraus/suomenoja