Tulevan syksyn ohjelmaa

Syksyä kohti mennään ja kovasti kaiken näköisiä uudistuksia kuuluu myös Euhk:n suunnitelmiin. Yksi niistä on ilmaisen lapsiparkin loppuminen molemmissa toimipisteissämme. Isot kiitokset kaikille ihanille lapsille, joita on parkissa käynyt leikkimässä =) Paluu työelämään siis kutsuu minuakin. Antakaa ihmeessä palautetta lapsiparkin suhteen, ihan mistä vain! Eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja asiakkaiden palvelu on meille kaikista tärkeintä.

Kiittäen! 
Terhi 
Kesän mittaan on valtava määrä uusia asiakkaita taas löytänyt toimipisteemme. Löytyisikö syy tähän osittain ainakin hyvästä kesätarjouksesta?? Jota on muuten vielä aikaa hyödyntää tämän kuun loppuun! 
Kaksi urheiluhierojaamme siirtyy tänä syksyä päätoimisiksi opiskelijoiksi fysioterapian pariin. Kivenlahden toimipisteestä Niko ja Suomenojalta Pia. Näillä näkymin molemmat pystyvät ottamaan vastaan jonkin verran vakioasiakkaitaan myös koulun ohella, joten ei syytä paniikkiin jos olette löytäneet jommasta kummasta itsellenne mieluisan hierojan =)
Syksyn aikana pyrimme olemaan jälleen mukana monissa eri tapahtumissa, teidän asiakkaiden tavoitettavissa. Näillä näkymin ainakin 3.8 Kivanlahtipäivillä, 11.9 Snow Flake-tapahtumassa Oittaalla ja tietenkin Espoon Rantamaratonilla 25.9. Joten olkaahan menossa mukana! Tapahtumista raportteja voi seurata ainakin täältä blogista.

Mukavaa alkavaa syksyä!