Tapiolan toimipiste

Avaamme uuden, kolmannen toimipisteen Espoon Tapiolaan tammikuussa 2013. Vanhoille asiakkaillemme tilat ovat avoinna avajaistarjouksineen jo joulukuun puolella. Ilmoittelemme heti, kun tarkempi aikataulu selviää. Tilat sijaitsevat Tapiolan keskustornin kerroksessa 11, aivan Tapiolan ytimessä. Keskustornin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. Sokos hotelli Garden, Stockmann, tapiolan uimahalli, kirjasto, sekä tulevaisuudessa metroasema.

 Toimipisteen vastaavana aloittaa fysioterapeuttimme Mikko Virtala, joka siirtyy Tapiolaan Kivenlahden toimipisteestä. Osa rekrytoinneista on jo lyöty lukkoon, mutta niistä tarkemmin lisää vielä lähempänä vuoden vaihdetta.
Tapiolassa käytössämme on seitsemän hoitohuonetta, joten tilat ovat laajuudeltaan lähes Suomenojan kokoiset. Kivenlahden ja Suomenojan toimipisteet säilyvät entisellään uusista tiloista huolimatta. Pyrimme saamaan joulukuun aikana käytiin tuolla myöskin tulevan joululahjakorttien myynnin. Loppu vuodeksi on siis tiedossa paljon kaikkea kivaa! Seuraa arvontoja ja lahjakortti tarjouksia täällä blogin puolella tai tykkämällä Facebook-sivuistamme!
Ollaan kuulolla!