Syksyinen terveyhdys SUHKilta

Toivottavasti kesä on mennyt kaikkien osalta hyvin ja viimeisetkin kesäpassit on käytetty loppuun! Mikäli jostain syystä sinulla jäi hierontoja käyttämättä, on ne mahdollista käyttää loppuun maksamalla erotus normaalihintaan. Älä siis jätä tulematta, vaikka voimassaoloaika on päättynyt.
Toimipisteemme olivat avoinna koko kesän, lukuun ottamatta perinteisiä kesäpäiviä toimipisteiden välisten olympialaisten merkeissä. Tänä vuonna pisteiden lasku oli tarkkaa ja Leppävaara joutui taipumaan Suomenojan viedessä pokaalin. Iso kiitos kaikille mukana olijoille!
Syksy tuo muutamissa toimipisteissä hieman vaihtuvuutta henkilökuntaan. Osa hierojistamme aloittaa fysioterapia opinnot, jonka johdosta uusia tekijöitä tulee paikkaamaan kasvavaa kysyntää. Toivotamme tsemppiä opiskelijoille ja tervetuloa uusille naamoille SUHKilla.
Henkilökunnalle on luvassa myöskin lisäkoulutuksia syksyllä mm. raskauden aikaiseen hierontaan ja pohjallisten tekoon. Näistä kuulet lisää pian =)
Muistathan laittaa seurantaan firman Instagram tilin @suhk_personal sieltä löydät nopeiten päivittyvät uutiset, treeni-ideoita ja ruokavinkkejä. Lisäksi luvassa on arvontoja, joita ei kannata jättää väliin! Somesta löydät meidät hästägeillä #suhk #suomenurheiluhierontakeskus ja Facebookista @suomenurheiluhierontakeskus
Hyvää alkanutta syksyä!