Suomen Urheiluhierontakeskus on taitoluistelun MM2017-kilpailun virallinen kehonhuoltokumppani

Urheiluhierontakeskus on mukana taitoluistelun MM-kilpailun kumppanina. Taitoluistelun MM2017-kilpailu ja SUHK tekevät yhteistyötä maalis-huhtikuun vaiheessa käytävissä MM-kilpailuissa. Maailmanmestaruuksista luistellaan 29.3.-2.4.2017 Hartwall Arenassa, kun Suomi isännöi historian kolmansia taitoluistelun MM-kilpailuja.

Suomen Urheiluhierontakeskus on vuonna 2005 perustettu yritys, joka tarjoaa laadukasta urheiluhierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa ja personal training -palvelua. Hoitoprosessi perustuu saumattomaan yhteistyöhön kaikkien hyvinvoinnin ammattilaisten välillä.

-Suomen Urheiluhierontakeskukselle on upeaa olla mukana toteuttamassa kansainvälistä, isoa tapahtumaa. Kumppanuus palvelee varmasti kaikkia osapuolia, sanoo SUHK:n toimitusjohtaja Petter Meyer.

Taitoluistelun MM-kilpailu on Suomi100-juhlavuoden merkittävin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla. SUHK tuo omat fysioterapeutit MM-tapahtumaan ja omalta osaltaan auttaa siinä, että Helsingissä nähdään maailman parasta taitoluistelua. Suomen Urheiluhierontakeskuksen fysioterapeutit ovat kilpailijoiden käytössä koko kisaviikon.

-On upeaa saada tapahtumaan oma kehonhuoltokumppani, joka pitää huoltSuomen a urheilijoiden kilpailuvireestä ja auttaa heitä näyttämään Helsingissä parastaan. Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa solmittu kumppanuus on tärkeä lisä tapahtumaamme, kertoo MM2017-kilpailun pääsihteeri Henri Nordenswan.


Viisipäiväisellä tapahtumalla on huima medianäkyvyys; MM-kilpailuihin saapuu arviolta 400 lehdistön edustajaa ja television äärellä jännittää yhteensä noin 300 miljoonaa katsojaa. Kilpailuun osallistuu lähes 200 urheilijaa noin 40 maasta.