SUHKin uusin palvelu: The Food Program

Parhaat tulokset ja eniten irti ravinnosta saat ruokailemalla 5-7 kertaa päivässä. Syömällä pieniä aterioita useasti päivässä vältyt näläntunteelta eikä ylensyömistä tapahdu. Ravinto on suurinosa kehosi hyvinvointia ja sen tarkoitus on antaa päivään energiaa, ei aiheuttaa väsymyksen tunnetta. Syömällä säännöllisesti ja terveellisesti vaikutat oman kehosi aineenvaihduntaan ja saavutat treenaamisesta maksimaalisen hyödyn.
Haluatko pudottaa painoa, laskea verenpainetta, alentaa kolestrolia, kaventaa vyötäröä ja ennenkaikkea saada harjoittelussa parempia tuloksia sekä voida hyvin? Haluamme tarjota asiakkaillemme täydellisen rungon heidän päivittäisille ruokailuille.
The food program aamiainen, lounas ja päivällinen paketti on noudettavissa toimipisteestämme viidesti viikossa. Terveellistä kotiruokaa hyvillä kuitupitoisemmilla hiilihydraateilla, runsailla tuoreilla kasviksilla ja proteiinipitoisilla lihatuotteilla. Tämä paketti on noin 2500 calorin runko jonka jokainen itse täydentää muutamalla terveellisellä välipalalla.
Jo kuukauden säännöllinen ruokavalion noudattaminen saa aikaan ihmeitä ja tunnet kuinka oikeasti alat voimaan paremmin. Lisää energisyyttä päivääsi ja hyvästi jatkuvasti turvoksissa oleva vatsa.
Olemme halunneet tehdä ruokavalion noudattamisen helpoksi jokaiselle, eikä enään tarvitse huolehtia siitä etteikö osaisi terveellistä ruokaa valmistaa tai sen tekemiseen ei olisi aikaa. Ilmoittaudu mukaan niin katsotaan yhdessä kuinka The food program palvelisi sinun päivittäisiä tarpeitasi. Lisää laatua ja hyvinvointia elämään.