SUHK-Personal Trainer

Mikä on sinun tavoitteesi loppuvuodelle 2014?


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Olemme Suomen Urheiluhierontakeskuksessa tehneet pohjatyön puolestasi ja koonneet kattavan paketin laadukkaista Personal Trainer palveluistamme, jotka auttavat sinua kohti tavoitteitasi. Nettisivuiltamme SUHK-Personal Trainer löydät kaiken tarvittavan tiedon aiheesta, mikäli haluat kuitenkin kysyä lisää ole rohkeasti yhteydessä! (yhteystiedot löydät lopusta)


SUHK-Personal Trainer PALVELUT

Meiltä saat laadukasta ja ammattitaitoista Personal Trainer palvelua pääkaupunkiseudun alueella! Personal Training on henkilökohtaista valmennusta kohti hyvää oloa ja terveellisempiä elämäntapoja. Alkutilanteesi kartoitetaan aina huolella, joten meillä aktiivisen elämäntavan aloittaminen on turvallista lähtötilanteesta riippumatta. Olemme kymmenen vuotta alalla toiminut, ja lähes neljäkymmentä kuntoutuksen sekä hyvinvoinnin ammattilaista työllistävä yritys, jossa on mahdollista hyödyntää mm. erikoistuneiden fysioterapeuttien sekä osteopaattien konsultointia tarvittaessa.

Treenaat aina takuulla asiakaspalvelun osaavan Personal Trainerin kanssa, jolla on lisäksi vähintään jokin toinen terveyden- ja hyvinvointialan tutkinto, sekä aidosti halu auttaa juuri sinua. Treenaaminen tapahtuu asiakkaan tarpeiden mukaan joko kotona, ulkona, yleisellä kuntosalilla (esim. kaupungin salit, työpaikan sali) tai yli sadan neliön treenisalillamme Suomenojan toimipisteessä. Alkuhaastatteluihin sekä mittauksiin käytettävissämme on aina tilava hoitohuone, joka takaa yksityisyydensuojan käytäessä yhdessä läpi tulevaa ohjausta. Personal Trainerin tehtävä on tukea, opettaa, kannustaa ja ohjata, mutta hän ei voi tehdä muutosta puolestasi. Säännölliset tapaamiset ovat ainut tapa saavuttaa tulokset turvallisesti ja johdonmukaisesti. Joten ennen kuin otat yhteyttä, mieti hetki omalla kohdallasi – Oletko valmis ottamaan askeleen kohti uutta elämäntapaa?

Me olemme valmiit auttamaan!


Lue lisää Personal Trainer- paketeista SUHK-Hinnasto ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Voit myös rohkeasti ottaa yhteyttä terhi.antikainen(at)suhk.fi, niin valitaan sinulle sopiva paketti yhdessä. Lopullinen paketin sisältö määräytyy kuitenkin aina vasta alkuhaastattelun perusteella.

Tervetuloa treenaamaan osaavasti ja tehokkaaasti!