Liity tiimiimme

  Haluatko päästä osaksi Suomen suurinta urheiluhierojien yhteisöä, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta palvelua?

  Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa eri ammattilaisten yhteistyön saman katon alla, joka palvelee niin asiakasta kuin oman osaamisen kehittymistä.

  Yrityksemme on perustettu vuonna 2005 Espoossa. Olemme heti alusta lähtien pitäneet huolta tekijöidemme jatkuvasta kouluttamisesta ja kehittymisestä alalla. Ammatillisen jatkokoulutuksen lisäksi pidämme erittäin tärkeänä huippuunsa hiottua asiakaspalvelua.

  Yrityksenä tarjoamme asiakkaalle parhaan mahdollisen saavutettavuuden, jonka vuoksi olemmekin laajentaneet toimintaamme pääkaupunkiseudulla useisiin toimipisteesiin. Laajat aukioloajat ja helppo sähköinen ajanvaraus pitävät huolta siitä, että meillä asiakkaat löytävät luoksesi ja päivät täyttyvät varmasti. Loppu on vain sinusta kiinni!

  Rekrytointi on käynnissä. Lähetä avoin työhakemus viereisen lomakkeen kautta. Laita mukaan toiveesi, missä toimipaikassa haluaisit tehdä töitä. Kaikki toimipisteemme löydät yhteystietoineen osoitteesta www.suhk.fi yhteystiedot

  Jos siis haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä ja toimia huippu-ammattilaisten kanssa saman katon alla, niin hae heti mukaan alati kasvavaan joukkoomme, jossa pääset osaksi moniammatillista tiimiämme, jossa sinä olet yhtä tärkeä kuin jokainen asiakkaamme!

  Lisätietoja rekrytointiin liittyen antaa rami.luomanpaa@suhk.fi