Pilatesta Fredalla

Huippusuositut alkeispilateskurssit alkavat Kampin toimipisteessä!Ammattitanssija ja urheiluhieroja Karoliina Niemi vetää pääsiäisen jälkeen alkeispilateskursseja Kampin toimipisteessä. ”Karo” on juuri valmistunut Somatic Pilates- ohjaajaksi 8 kuukauden koulutuksen jälkeen. Ennen urheiluhierojan työtään Karo on mm. tanssinut ammatikseen Pariisissa ja valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta.

Pilates Alkeet 5krt/60min 100€

torstaisin klo 8.30-9.30
20.4.- 18.5.2017

JA


keskiviikkoisin klo 16-17
26.4.- 24.5.2017
Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen karoliina.niemi(at)suhk.fi .
Urheiluhieroja / Pilates-ohjaaja Karoliina Niemi esittäytyy! 

Aloitin urheiluhierojana SUHKilla loppukesästä 2015 Tapiolan toimipisteellä ja siitä siirryin Kamppiin, kun toimipiste avattiin marraskuussa 2015. Ennen urheiluhierojan hommia oli päätyöni ja intohimoni tanssin puolella. Olen valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta, josta jatkoin opintojani baletin ja nykytanssin saralla Hollannin kansallisbaletin koulussa reilun vuoden verran. Työkokemukseni olen pääosin ansainnut Ranskassa työskennellessäni showtanssin puolella, mutta tälläkin hetkellä tanssi kulkee mukana sekä työn, että harrastuksen merkeissä. 


Tanssijana työskentelin tiiviisti oman kehoni parissa työkyvyn ylläpitämisen takia ja toisinaan myös vammoista kuntoutuessani.  Sieltäpä kiinnostus myös yleiseen kehonhuoltoon ja kunnon ylläpitoon onkin hiipinyt kiinnostukseni kohteeksi ja sitä reittiä päädyinkin alun perin urheiluhierojaopistoon, josta valmistuin alkukesällä 2015. 

‘Nälkä kasvaa’ syödessä on sanonta, joka on omalla kohdallani pätenyt mitä opintoihin tulee. Keho on mielenkiintoinen kokonaisuus ja opittavaa riittää! Koulutetun hierojan/Urheiluhierojan paperit saatuani en kauaa ehtinyt olla töissä ennen kuin ajatukset jatkokouluttautumisesta tulivat mieleeni ja maaliskuussa 2017 valmistuinkin Somatic Pilates ohjaajaksi 8 kuukautta kestäneestä koulutuksesta. Koulutus on niin sanottu laaja pilates-ohjaajakoulutus, eli anatomia ja fysiologia on tarkkaan kerrattu ja kehon toiminnallisuutta pohdittu uudestaan ja uudestaan. Nyt kun uusi koulutus on suoritettu, on ihana alkaa levittää tietoa ja hyvinvointia myös pilateksen kautta asiakkailleni!

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Ensimmäiset alkeiskurssit starttaavat meillä SUHKilla heti pääsiäisen jälkeen. Mikäli ajankohdat eivät sinulle sovi, niin ole toki yhteydessä ja ehdota aikataulua! Ryhmät voidaan kasata myös kysynnän perusteella tai valmiille porukalle.

Mukavaa kevättä!


Karoliina/Kampin toimipiste