Pikkujoulut ja vuoden työntekijä

Tämänvuotiset pikkujouiluilut ovat nyt ohi. Aloitettiin päivä studiolla päivittämällä ryhmä- ja yksityiskuvia poppoosta. Tiedossa on piakkoin nettisivuille kauan odotettua uutta ilmettä! Sieltä siis kohta nähtävissä mitä saatiin studiolla aikaiseksi. Tässä hieman kuvia päivästä..

Studion jälkeen kiipeiltiin Salmisaaren Kiipeilyareenalla. Ryhmille ja aloittelijoille suunnattu kiipeilykokeilu oli loistavaa yhdessä tekemistä ja pari tuntia kului vauhdikkaasti.

Kiipeilyn jälkeen suunnattiin yhdessä syömään ravintola Saslik:iin, jossa ruokailun ohella julkistettiin Vuoden työntekijä! Tai oikeastaan kaksikin..

 Vuoden 2011 työntekijäksi oli viime vuonna valittu Petteri Eero-Hovi, mutta koska Pete tuolloin muutti väliaikaisesti pois paikkakunnalta, eikä päässyt osallistumaan risteilyllemme palkittiin hänet vasta nyt. Palkinnoksi hän sai lahjakortin Intersporttiin, josta voi hankkia esimerkiksi uudet työkengät 😉

Vuoden 2012 työntekijäksi valittiin meillä jo vuosia töitä tehnyt Tuomas Hämäläinen! Tuomakselle meni tämänvuotinen titteli ennenkaikkea siitä hyvästä, kuinka hän on ottanut käyttöön jokapäiväiseen asiakastyöhön firman koulutuksista oppimansa asiat. Tässä on siis mm. kinesioteippauksen proammattilainen tänä päivänä. Palkinnoksi Tuomas sai mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi valitsemalleen ammatilliselle kurssille.

Onnea Tuomas ja Pete!

Kiitokset kaikille muillekkin päivään osallistuneille!

Kivenlahti: Susanna, Anna, Niko ja Sanna
Suomenoja: Jari, Terhi, Tuomas, Pete, Riitta, Iitu, Marjut, Riku, Hanna, Jarno ja Marko
Tapiola: Essi ja Mikko