PERSONAL TRAINING JA TYÖHYVINVOINTI

Ammattitaitoisen Personal Trainerin avulla alkuun!

Moni on ehkä jo huomannutkin, että palveluvalikoimamme on laajentunut Personal Training- palveluihin.  Hieronta-asiakkaamme kysyvät usein, kuinka itse voisi aktiivisesti pitää parempaa huolta itsestään. Reilu vuosi sitten vastasimme tähän tarpeeseen ja lisäsimme aktiivisen harjoittelun palveluihimme. Tänä päivänä SUHK:ssa toimii jo neljän Personal Trainerin tiimi, jolla on pohjakoulutuksenaan vankka anatomian osaaminen ja vähintään joku toinen terveyden- ja hyvinvointialan ammattitutkinto. Tämä takaa asiakkaillemme mahdollisuuden harjoitella täysin turvallisesti omasta lähtötasostaan riippumatta.
Yksilöohjausten lisäksi toteutamme yrityksille työhyvinvointipäiviä , joiden sisältö voidaan räätälöidä henkilömäärän, käytettävissä olevan ajan ja fasiliteettien mukaan. Koko päivän kestävä  työhyvinvointipäivä  voi sisältää mm. luentoja, yhteistä kiertoharjoittelua, kuntotestausta ja hierontaa. Tällainen aktiivinen TYHY/TYKY-päivä toimii hyvänä ponnahduslautana aktiivisen elämäntavan aloittamiselle ja meiltä on myös mahdollista ostaa viikoittainen kiertoharjoittelu- ohjaus yritykselle tukemaan säännöllisen liikkumisen jatkamista. Motivaatio liikkumiseen lisääntyy uusittaessa työhyvinvointipäivä ja erityisesti seuraamalla saavutuksia kuntotestein puolivuosittain tai kerran vuodessa.

Maaliskuun TARJOUS

Nyt on täydellinen hetki aloittaa, sillä maaliskuun 2015 loppuun mennessä solmituista kaikista uusista PT-paketeista saa -30% alennuksen Ovh:sta. Meillä voit maksaa minkä tahansa personal trainer palvelun myös Smartum– liikuntaseteleillä! (Setelit eivät käy hierontapalveluihin.)
Tarkemmat tiedot Personal Trainer paketeista, työhyvinvointipäivistä ja Personal Trainereiden esittelyt löydät osoitteesta SUHK palvelut.
Iloa ja energiaa, arkeen ja työpaikoille!
SUHK:n Personal Trainerit