Personal Trainer

Personal Trainer

 

Meiltä saat laadukasta ja ammattitaitoista Personal Trainer palvelua pääkaupunkiseudun alueella! Personal Training on henkilökohtaista valmennusta kohti hyvää oloa ja terveellisempiä elämäntapoja. Alkutilanteesi kartoitetaan aina huolella, joten meillä aktiivisen elämäntavan aloittaminen on turvallista lähtötilanteesta riippumatta. Olemme kymmenen vuotta alalla toiminut, ja lähes neljäkymmentä kuntoutuksen sekä hyvinvoinnin ammattilaista työllistävä yritys, jossa on mahdollista hyödyntää mm. erikoistuneiden fysioterapeuttien sekä osteopaattien konsultointia tarvittaessa.

Treenaat aina takuulla asiakaspalvelun osaavan Personal Trainerin kanssa, jolla on lisäksi vähintään jokin toinen terveyden- ja hyvinvointialan tutkinto, sekä aidosti halu auttaa juuri sinua. Treenaaminen tapahtuu asiakkaan tarpeiden mukaan joko kotona, ulkona, yleisellä kuntosalilla (esim. kaupungin salit, työpaikan sali) tai yli sadan neliön treenisalillamme Suomenojan toimipisteessä. Alkuhaastatteluihin sekä mittauksiin käytettävissämme on aina tilava hoitohuone, joka takaa yksityisyydensuojan käytäessä yhdessä läpi tulevaa ohjausta. Personal Trainerin tehtävä on tukea, opettaa, kannustaa ja ohjata, mutta hän ei voi tehdä muutosta puolestasi. Säännölliset tapaamiset ovat ainut tapa saavuttaa tulokset turvallisesti ja johdonmukaisesti. Joten ennen kuin otat yhteyttä, mieti hetki omalla kohdallasi – Oletko valmis ottamaan askeleen kohti uutta elämäntapaa?

 

Me olemme valmiit auttamaan!

Lue lisää Personal Trainer- paketeista  ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Voit myös rohkeasti ottaa yhteyttä terhi.antikainen(at)suhk.fi, niin valitaan sinulle sopiva paketti yhdessä. Lopullinen paketin sisältö määräytyy kuitenkin aina vasta alkuhaastattelun perusteella.

 

 

Terhi Antikainen

Fysioterapeutti

Urheiluhieroja

FAF Personal Trainer

Toimipistevastaava, Suomenoja

terhi.antikainen(at)suhk.fi

0445044888

 

Olen osaava ja innostava Personal Trainer, jolla on takana yli kymmenen vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta. Täysimittaisia maratoneja olen juossut neljä ja puolikkaita useamman. Innostun usein uusista lajeista ja haluan inspiroida myös asiakkaitani mielekkään liikuntamuodon löytämiseen. Valmennuksessa haluan tasapainoisen ruokavalion ohella painottaa lihashuollon ja liikkuvuuden merkitystä kokonaisvaltaisessa harjoittelussa. Kokemusta on kertynyt myös vaativammasta fysiikkavalmennuksesta mm. alppilaskijoille. Yrityksen ohella pyöritän tällä hetkellä perhe-arkea, johon kuuluu pian 5v. ,sekä 3v. lapset jonka vuoksi otan asiakkaita vastaan pääosin päiväsaikaan.

 

Susanna Aronen os. Antikainen

Urheiluhieroja

FAF Personal Trainer

Toimipistevastaava, Kivenlahti

susanna.antikainen(at)suhk.fi

 

Olen reipas ja positiivinen Personal Trainer sekä urheiluhieroja, joka auttaa sinua kohti asetettuja tavoitteita. Olen entinen kilpapurjehtija, jolla on tiimityöskentely hallussa. Valmentajana olen vaativa, mutta välittävä ja kannustava. Pidän työstäni todella paljon – asiakkaitteni onnistuminen tavoitteissaan on paras palkinto työstäni. Monipuolisen työarkeni vastapainona liikun säännöllisesti ja vapaa-aikani vietän mieluiten merellä. Vastaan myös Suomen Urheiluhierontakeskuksen asiakaspalvelukoulutuksesta, joka onkin yksi erityisvahvuuksistani.

 

 

Sanna Ilvonen

Urheiluhieroja

FISAF Personal Trainer

sanna.ilvonen(at)suhk.fi

 

 

Olen lisensioitu FISAF Personal Trainer (Federation of International Sports Aerobics & Fitness) sekä urheiluhieroja, jonka tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen auttaminen. Olen positiivinen ja kannustava valmentaja. Harrastuksiini kuuluu mm. crossfit ja kokemusta löytyy myös eri kamppailulajeista. Mielestäni treenaamisen pitää olla haastavaa ja poistuminen omalta mukavuusalueelta on tärkeää, silti harjoittelu voi olla mielekästä ja hauskaa! Haluan auttaa ihmisiä elämäntapamuutoksessa, oman mielekkään harjoittelumuodon löytämisessä ja oman kehon haastamisessa! Puhun sujuvasti sekä suomea että ruotsia. Minut löydät pääasiassa Kivenlahden toimipisteestä.

 

 

 

Hanna Kanerva

Urheiluhieroja

FISAF Personal Trainer

Fysioterapeuttiopiskelija

hanna.kanerva(at)suhk.fi

Olen koulutettu hieroja sekä lisensoitu FISAF & EHFA personal trainer (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness & Europen Health and Fitness Association). Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Arcadan ammattikorkeakoulussa. Harrastan pääasiassa taitoluistelua, jonka lisäksi käyn ahkerasti  lenkillä ja salilla; kesäisin harrastan maantienpyöräilyä. Kokemusta myös kamppailulajeista ja ratsastuksesta.

Valmentajana työskennellessäni pidän haasteista, olen luonteeltani positiivinen ja energinen. Haluan tekemisissäni painottaa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa, sekä monipuolista liikuntaa ja toiminnallista harjoittelua. Löydät minut pääasiassa Tapiolan toimipisteestä.

Jag talar också svenska!