Onko yrityksesi työhyvinvointi ajan tasalla?

Uusi vuosi 2018 on pian täällä ja nyt on hyvä aika tarkistaa kuinka yrityksessäsi voidaan. Työntekijät ja heidän hyvinvointinsa ovat yrityksesi tärkein linkki, muista panohtaa heihin!
Sairastaminen on yritykselle kallista
  • Sairaspoissaolopäivä maksaa työnantajalle keskinmäärin 300 € / pvä
  • Sairaspoissaolot aiheuttavat työnantajalle 5-15 työpäivänmenetyksen työntekijää kohden vuosittain
  • Sairaspoissaolonkustannukset työnantajalle ovat noin 1500-3000 € / hlövuosi
  • Tuki– ja liikuntaelinsairaudet ovat n. 33% sairauspoissaoloista
  • Suurin osa niska-, hartia– ja alaselkäongelmia
LähdeTyöterveyslaitos
Urheiluhieronnan lisäksi tarjoamme useita vaihtoehtoisia tapoja työntekijöiden hyvinvointiin. Olisiko jokin alla olevista vaihtoehdoista juuri teidän yrityksellenne sopiva tapa panostaa työhyvinvointiin?

Ryhti ja liikkuvuus -tunti
Haluatko tarjota yrityksesi työntekijöille fysioterapeutin tai personal trainerin ohjaamaa turvallista ja tehokasta liikuntaa kerran viikossa? Meiltä saat ammattitaitoisen ohjaajan yritykseesi paikan päälle kerran viikossa toteuttamaan tehokkaan ryhti ja liikkuvuus -tunnin. Tunti lisää verenkiertoa ja lihaskuntoa niska-hartiaseudulla, ennaltaehkäisten samalla turhia tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamia työstä poissaoloja. Ajankohta on sovittavissa tapauskohtaisesti. Myymme ohjaukset kevät- ja syyskaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää terhi.antikainen(at)suhk.fi 0445044888.
Kevätkausi 2018 15 ohjausta 1500€ henkilömäärästä riippumatta. 1x/vko 45min 100€/kerta
Syyskausi 2018 15 ohjausta 1500€ henkilömäärästä riippumatta. 1x/vko 45min 100€/kerta


Pilatestunti 
Säännöllinen pilatesharjoittelu on loistava tapa oppia tuntemaan omaa kehoa, parantaa ryhtiä ja omaa hyvinvointia, sekä työssä jaksamista. Pilatesharjoittelu sopii kaikille iästä tai lähtötasosta riippumatta ja tunnit räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan. Tarjoamme pilatestunteja yrityksille pienryhmäharjoitteluna Espoonlahden, sekä Kampin toimipisteissämme tai paikan päällä yrityksessänne isommallekin ryhmälle käytettävissä olevasta tilasta riippuen. Myymme pilatestunnit kevät- ja syyskaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää terhi.antikainen(at)suhk.fi 0445044888.
Kevätkausi 2018 1x/vko 60min 100€/kerta + Alv. 24%
Syyskausi 2018 1x/vko60min 100€/kerta + Alv. 24%

Työhyvinvointi päivä
Toimistotyöntekijä kuntoon -Luento
Ryhti jumppa/ Kiertoharjoittelu
Kuntotestaus
Hieronta

Toteutamme yrityksille työhyvinvointi-päiviä joustavasti henkilöstömäärästä riippuen. Meiltä saat yritykseesi paikan päälle osaavat ammattilaiset luennoimaan terveellisen elämän kulmakivistä, liikunnasta, ravinnosta, lihashuollosta sekä yleisimmistä toimistotyöläisen jaksamiseen vaikuttavista tekijöistä. Päivän tavoitteena on tarjota myös pitkäaikaisempia ratkaisuja työssä jaksamiseen. Jokainen osallistuja saa päivästä kirjallista materiaalia, sekä mittaustulokset mikäli päivään sisältyy testejä.
Kerro tarjouspyynnössä yrityksesi sijainti, henkilöstömäärä, oletko kiinnostunut koko päivän kestävästä ohjelmasta vai lyhyemmästä pätkästä, sekä mitkä palveluistamme erityisesti haluaisitte toteutettavan. Työhyvinvointi päivä voidaan toteuttaa yrityksessänne, jolloin yrityksellä on itsellään käytössä pieni neuvottelutila luennoille, kuntosali kiertoharjoittelu- ja laiteohjausta sekä lihaskuntotestejä varten ja rauhallinen huone mittauksille sekä hieronnalle. Kaikki osa-alueet ovat erikseen hinnoiteltuja, jolloin voit valita juuri omalle työporukallenne soveltuvan kokonaisuuden. Paikalle saapuu tarvittava määrä urheiluhierojia, Personal Trainereita tai fysioterapeutteja päivän tavoitteista riippuen. Tilojen puuttuessa päivä on mahdollista järjestää myös Suomenojan toimipisteessämme. Suunnittelemme ja toteutamme koko päivän ohjelman -takuulla mielenkiintoisella tavalla! 
Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
terhi.antikainen(at)suhk.fi