Laita avoin työhakemus meille!

Espoon Urheiluhierontakeskus palvelee tällä hetkellä asiakkaitaan kolmessa eri toimipisteessä. Urheiluhierontaa tarjotaan niin Suomenojalla, Kivenlahdessa kuin Tapiolassakin. EUHK on palvellut vuodesta 2005 lähtien lähes 10 000:tta eri asiakasta, jotka pääosin asuvat Espoon alueella. Hierontoja tehdään toimipaikoissa kuukausittain yli tuhat ja kasvu jatkuu vahvasti vuosittain.
Miksi töihin meille?
EUHK kouluttaa omia urheiluhierojiaan jatkuvasti. Tällä pyrimme siihen että pystymme tarjoamaan asiakkaille entistä parempaa palvelua ja toisaalta tuomme hierojille lisää työkaluja TULES-vaivojen hoitoon. Ammatinharjoittajia EUHK:ssa on tällä hetkellä noin 30 ja tarvetta uusille hierojille on jatkuvasti. 
Mikäli olet ennenkaikkea yrittäjähenkinen urheiluhieroja ja omaat halun kehittää itseäsi jatkuvasti olet hakemamme henkilö. Laita avoin hakemus sekä kopio koulutodistuksesta osoitteeseen info@euhk.fi. Kutsumme hakemusten perusteella soveltuvimmat haastatteluun joka pitää sisällään anatomiantentin, sekä hierontanäytteen.

Viime viikolla Kinesioteippaus tuntemustaan kurssilla päivittivät 
Suomenojalta: Riitta, Jarno, Marko, Terhi, Riku ja Marjut
Kivenlahdesta: Susanna, Sanna Ja Krisu
Tapiolasta: Timo ja Sari
Ota yhteyttä!