KUUKAUDEN JUTTU – EUHK ja XXL aloittavat yhteistyön

Espoon Urheiluhierontakeskus aloittaa yhteistyön Pohjoismaiden johtaviin urheilukaupan ketjuihin kuuluvan XXL Sports&Outdoor:in kanssa. XXL avasi Suomessa ensimmäisen myymälänsä 2.4 Tammistossa ja EUHK vastaa ketjun sisäisestä juoksu- ja askelluskoulutuksesta, alaraajojen toimintaan erikoistuneen urheilufysioterapeutti Mikko Virtalan johtaman tiimin voimin. Lisäksi EUHKista tulee asiantuntijoita XXLn vetämiin askelklinikoihin antamaan neuvoa harjoitteluun, juoksuun ja kehonhuoltoon.

Mikko Virtala vastaa myös EUHKin sisäisestä koulutuksesta ja on innoissaan uudesta yhteistyöstä:
-’ Tämä on meille iso juttu. Olen työskennellyt monien eri kenkävalmistajien askelklinikoissa vuosien aikana ja on hienoa että iso toimija luottaa osaamiseemme.’
-’Koulutamme XXL:n kenkäpuolen asiakaspalvelijoille alaraajojen toimintaan ja sitä kautta kenkien valintaan liittyviä asioita fysioterapian näkökulmasta. Näin he voivat entistä paremmin neuvoa asiakkaita oikean tyyppisten juoksukenkien valinnassa.’, jatkaa Virtala.
-’Konseptiimme kuuluu että henkilökuntamme on osaava omilla erikoisosastoillaan. Espoon Urheiluhierontakeskuksen yhteistyön kautta pystymme asiakkaille tarjoamaan entistä parempaa palvelua.’, kiteyttää XXLn toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

XXL Sports&Outdoor:in FB-sivut löytyvät täältä: https://www.facebook.com/xxlsuomi?fref=ts