Infoa Koronasta

Infoa koronasta 

Meille asiakkaiden ja työntekijöiden terveys on ykkösasia. Tartuntariskin minimoimiseksi olemme asentaneet Pure Zone antimikrobisen kalvon kaikkiin maksupäätteisiin ja joihinkin ovenkahvoihin. Kalvo antaa suojaa nyt ja myös tulevaisuudessa. Lisäksi meillä on kasvomaskeja ja voit halutessasi pyytää asiakaspalvelijaamme käyttämään kasvomaskia hoidon aikana. Ammattilaisemme noudattavat tarkkoja ohjeistuksia hygieniaan liittyen, jotta sinä voit tulla asiakkaaksemme turvallisin mielin. Muistathan pestä kätesi tai käyttää käsidesiä toimipisteeseen saapuessasi ja sieltä lähtiessäsi.

Jos kuulut vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, niin ilmoitathan siitä ajanvarauksen yhteydessä

Tämänhetkisen tiedon perusteella yli 70-vuotiaat henkilöt ovat muita alttiimpia saamaan vakavan koronavirusinfektion. 

Vakavan koronavirusinfektion vaaraa voivat lisätä ne perussairaudet, jotka merkittävästi huonontavat keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä, esimerkiksi: 

  • Vaikea-asteinen sydänsairaus 
  • Huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus 
  • Diabetes, johon liittyy elinvaurioita 
  • Krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta 
  • Vastustuskykyä heikentävä tauti kuten aktiivisessa solunsalpaajahoidossa oleva syöpätauti 
  • Vastustuskykyä voimakkaasti heikentävä lääkitys (esimerkiksi suuriannoksinen kortisonihoito)  

Lisätietoja: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/vakavan-koronavirustaudin-riskiryhmat  

Yli 70-vuotiaiden suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Valtioneuvosto korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa. 

Lisätietoja: 

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-linjasi-suunnitelmasta-koronakriisin-hallinnan-hybridistrategiaksi-ja-rajoitusten-vaiheittaisesta-purkamisesta