Ihan Uus Olo

Espoon Urheiluhierontakeskus aloittaa yhteistyön IhanUusOlo Suomen kanssa 1.11.2013. IhanUusOlo Suomi tarjoaa yksilöllistä ravintovalmennusta, oli kyseessä sitten painonhallinta tai terveellisempi ravitsemus.
IhanUusOlo Suomi – Terveellisemmän ravitsemuksen tiellä

IhanUusOlo Suomi ravintovalmennukset auttavat ihmisiä löytämään tasapainoisen ja terveellisemmän ruokavalion, oman elämäntilanteensa ehdoilla. Valmennus perustuu aina asiakkaan henkilökohtaisen tilanteen kokonaisvaltaiseen kartoitukseen sekä asiakkaan omiin tavoitteisiin. IhanUusOlo valmennusten kulmakiviä ovat pitkäjänteinen muutosvalmennus sekä ratkaisukeskeisyys. Muutosohjelma tehdään aina valmennettavan koko elämäntilanne huomioon ottaen, jonka vuoksi IhanUusOlo valmennuksilla on hyvät ja pitkäjänteiset tulokset. IhanUusOlo valmennuksella tähdätään pitkäjänteiseen elämänmuutokseen, ei ole oikotietä onneen!
Minä, IhanUusOlo Suomen perustaja Terhi Valkeapää, olen PTCA Ravintovalmentajan koulutuksen käynyt, vahvan liikuntataustan omaava valmentaja. Valmennuksissani henkilökohtainen ote ja ihmisen tilanteen kokonaisvaltainen huomioiminen ovat tärkeitä lähtökohtia. Valmentajana olen maalaisjärkinen, ratkaisukeskeinen ja motivoiva. Oman elämänmuutoksen läpikäyneenä, minulla on laaja ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka vuoksi myös valmennuksissani otan aina huomioon ihmisen kokonaistilanteen.
Ravitsemus on tärkein osa-alue hyvinvoinnin tiellä. Sillä mitä syöt, on todella merkitystä ja jo pienilläkin muutoksissa on valtava vaikutus. Oikeanlainen ravinto auttaa jaksamaan paremmin ja laittaa elimistön toimimaan oikein.
Kärsitkö väsymyksestä, vatsavaivoista tai turvotuksesta? Haluatko voida paremmin ja saada lisää energiaa? IhanUusOlo valmennuksen avulla saat henkilökohtaista apua ravitsemukseen liittyvissä haasteissa ja valmennus etenee juuri sinun elämäntilanteesi mukaisesti. Valmennus auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi askel kerrallaan.
Ota ensimmäinen askel ja varaa aika ravintovalmennukseen.
Onko tänään uuden elämäsi ensimmäinen päivä?
IhanUusOlo TUTUSTUMISTARJOUS EUHK:n asiakkaille:

Yksi tapaaminen (90 min.) ravintovalmentajan kanssa.

 Tapaamisessa käydään läpi ennakkoon kartoitetut ongelmakohdat, huolenaiheet ja tavoitteet ruokailutottumuksiisi liittyen.


— Saat käytännöllisiä vinkkejä arkeen.

  Keskustellaan tavoitteistasi sekä toiveistasi ravitsemukseen liittyen.

  HINTA: 99 €
  Tarjous voimassa 31.12.2013 saakka.

  Varaa aika:
  IhanUusOlo Suomi
  Terhi Valkeapää
  puh. 0400-516611