Hierontaa osteopaattisin tekniikoin nyt myös Espoonlahdessa

“Olen Miika Häkkinen, ulospäin suuntautunut Kotkasta Espooseen hiljattain muuttanut kunnianhimoinen terveyden- ja hyvinvointialan ammattilainen. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porvoon Hierojakoulusta vuonna 2014 ja toiminut hierojana niin Kotkassa kuin Kouvolassa jo muutaman vuoden. Uusien työhaasteiden ansiosta muutin Espooseen huhtikuussa 2018 ja siitä lähtien olen työskennellyt osteopatiaan erikoistuvana urheiluhierojana täällä SUHKissa.

Tällä hetkellä opiskelen klassista osteopatiaa Espoossa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Opinnot kestävät 4 vuotta pitäen sisällään monipuolisia opintokokonaisuuksia muunmuassa manipulaatioista, pehmytkudostekniikoista, faskiatekniikoista sekä hermostoa rauhoittavista kuuntelutekniikoista. Olen ylittänyt opintojen puolivälin ja valmistun toukokuussa 2020. Osteopatia hoitomuotona sopii niin vastasyntyneille kuin ikääntyneille. Hoidan mielelläni vauvoja ja lapsia.

Osteopatia on lempeä, manuaalinen hoitotapa, jolla perehdyn juuri sinun vaivoihisi. En vain hoida oiretta vaan perehdyn kehoosi niin, että hoidan oireen lisäksi myös oireen syntyperää. 

Tänä päivänä me ihmiset teemme hyvin passiivista työtä, istumme paljon päätteiden äärellä, kärsimme erilaisista hiirikäsiongelmista sekä selkä- että päänsäryistä. Juuri edellämainitut oireet ovat niitä syitä siihen miksi osteopaatin vastaanotolle hakeudutaan. Osteopatialla voidaan hoitaa lisäksi kehon toiminnallisia häiriöitä, stressiä, traumoja, tuki- ja liikuntaelimistön häiriöitä/kipuja sekä unettomuutta. “

Miika Häkkinen
Urheiluhieroja
Osteopaatti-opiskelija
SUHK Espoonlahti

Varaa aika