Fysioterapeutti ja naprapaatti Maiju aloittaa työt Tapiolan toimipisteessä!

Lokakuun alusta lähtien fysioterapeutti ja naprapaatiksi opiskellut Maiju Marjamäki aloittaa työt Tapiolan toimipisteessä. 
“Hei!

Nimeni on Maiju, ja koulutukseltani olen naprapaatti ja fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2013, jonka jälkeen kiinnostus tuki- ja liikuntaelinsairauksiin johdatti minut naprapatian opintojen pariin. Naprapaatiksi valmistuin Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta keväällä 2018. 

Naprapaattina olen tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut manuaalisen lääketieteen asiantuntija. Hoitomenetelmiini kuuluvat mm. nivelkäsittelyt (esim. manipulaatio ja mobilisaatio), erilaiset pehmytkudoskäsittelyt (esim. hieronta ja venytykset) sekä terapeuttinen harjoittelu (esim. kotona tai kuntosalilla tehtävät harjoitteet).

Vastaanotollani tarjoan yksilöllistä hoitoa ja toteutan hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaani kanssa. Hoitomenetelmäni perustuvat viimeisimpään tutkimustietoon. Haluan näin taata asiakkailleni laadukasta ja kiireetöntä palvelua. Jag betjänar också gärna på svenska.

Nähdään Tapiolassa, vi ses i Hagalund!