Espoon Urheiluhierontakeskus on nyt Suomen Urheiluhierontakeskus Oy

UUDEN TOIMIPAIKAN  XTRA –SUHK Leppävaara aukeaa Lintuvaarantie 2:ssa!
Vuonna 2005 perustimme vaimoni kanssa Espoon Urheiluhierontakeskus –nimisen yrityksen Matinkylään, aivan Iso Omenan läheisyyteen. Nimen valinnassa pohdimme myös sitä vaihtoehtoa, että etuliitteeksi tulisikin Suomen- , Espoon sijaan. Suomi kuulosti kuitenkin tuolloin todella kaukaiselta ja päädyimmekin hieman maltillisempaan nimeen. Yrityksen nimi on iso osa sen imagoa ja monet yrittäjät ovatkin luoneet jälkeemme samansuuntaisia nimiä, onneksi tulimme varanneeksi aikoinaan myös etuliitteen –Suomen omaan käyttöömme.
Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin saan vihdoinkin todeta että nimenvaraaminen ei käynytkään turhasta! Vaikka uusi toimipaikka aukeaakin Leppävaaraan eli Espooseen, niin oli ajankohta nimenmuutokselle täydellinen. Toimintamme ei kuitenkaan muutu, ja asiakas voi rennoin mielin jatkaa totutulla tavalla. Internetsivut ja ajanvaraus tulevat pysymään samanlaisina, ja www.euhk.fi ohjaa Teidät jatkossa suoraan suhk.fi:n sivuille. Nykyisen nimen mukana logostamme löydät jatkossakin tutut juoksijat, joista tiedät asioivasi kanssamme!
Toinen iso juttu on tietysti uuden toimipaikan aukeaminen. SUHK Leppävaarasta tulee toistaiseksi isoin toimipisteemme ja ’Kuukauden juttu’-osiossa pääsette tekemään lähempää tuttavuutta siihen. Käytän vielä tilannetta hyödykseni ja muistutan että kesäpassin voi nyt ostaa suoraan nettisivujemme kautta. Lisäksi Leppävaaran aukeamisen yhteydessä pyörii kaksi toimipaikkakohtaista tarjousta – nopean varaajan etu sekä avajaistarjous.
Oikein hyvää ja lämmintä kesää!

Jari Antikainen (toimitusjohtaja)